Manikyr - 15 kronor för detta hantverk - handmålade!



Gjorde dessa, jag har inte fått manikyr förut, men helt klart värt det! Lösa tippar som sattes på och handmålades enligt val ur en bok med olika motiv.

Middag med Mr & Fru Zhang

Kom jag ihåg att visa de här? Det är mysigt i Beijing just nu, och värmen börjar komma också! Vi har ca 20 grader och sol, helt underbart!

Training camp - Portugal

Åh vi haft en så bra vecka, lekt tränat ätit och solat... för fullständigar resume så har jag ett bra bloggtips - antligentant.blogg.se - men nedan kommer några bilder:


Parkera var du vill...bara inte här

Rika Beijingnes kör stora svart bilar och tar sig inte sällan rättigheter som de inte har. Här lysande exempel på nonschalans. Lägg märke till hur den svarta Land Roern har parkerat i enkelriktad fil...i fel riktning! I rätt körriktning står 9 bilar och tutar. Efter en stund kommer några taxichaufförer ut och börjar baxa bort avgränsningen.
-

Sirloin-steak men ingen short-track

Lördag 5 Mars och Lina är i Beijing IGEN. Eg var det tänkt att jag skulle komma till Lina i Xuanhua och jag såg fram emot det jätte-mycket. Hade planerat middag med Dager och grabbarna där, lång löprunda med löplaget på lördag morgon och hot-pot. Men nu fick vi ändra planerna pga sjuk chaufför. Bra ialf att Lina kunde ta sig till Beijing så vi fick den här helgen ihop igen.
-
Idag lördag var vi på jakt efter "short-tracks", dvs löparbanor som vi kan träna kortare intervaller på. Åkte till Workers-stadium men allt var stängt så innan vi var tvungna åka hem till avtalat gympass med min PT tog vi en stek på en Austaliensisk restaurang och fick cesarsallad till starter.
-
PS, ser att jag har vit skjorta igen...inspirerad av Fiats CEO som säger att han har en uppsättning kläder (men flera par av varje plagg), blå fina byxor, vit skjorta och blå ulltröja. Hypereffektivt på morgonen och för jobbet har jag börjat med samma koncept, även om jag tillåter mig lite fler färg-kombinationer på både byxor och tröjor. Men i huvudsak tre olika mönster/färger skräddarsydda kort-ärmade skjortor och till det antingen svarta, blå eller beiga byxor.
-

Beijing-duck och vårvärme

Förra helgen, sista helgen Feb, var Lina i Beijing igen. Det var andra helgen på rad, och jag blir alltid lika glad när hon kommer. Vi gick ut och åt med vänner på klassisk kinesisk gårdsrestaurang. Det ligger visserligen mitt i stan, men serveringen är på en övertäckt innergård. Det är andra gången vi är där och de har superbra mat, deras beijing-anka är top-klass och det andra lika bra. Mysig kväll och lite semesterkänsla ute på gatorna med ljuslyktor och vårmärme. //Erik
-

RSS 2.0