Weihai Seafood
Fredag 20 Oktober:
Sedan arrival till Kina har jag nu 200 resdagar i tjänst och min Kina-karta fylls med flaggor (men de flest resor är återbesök till platser jag redan varit på). Senaste trippen var ialf i Weihai, längst ut på udden där ni ser den gröna flaggan...skulle nästan kunna simma till Nordkorea härifrån. Kort om den resan:
Fanstastik havsmat...blev bjuden på middag av vår distributör i Shandong-provinsen och vi åt oss mätta på havs-frukter. Man kunde riktigt känna hur färsk bläckfisken och fisken var, och hur musslurna precis måste kommit upp från havet....perfekt! Lyckligtvis slapp vi Baijiun...Shandong-provinsen är annars kända/ökända för att dricka Baijiu ur stora glas...har galen historia om just det som jag utelämnar från den här bloggen.
Sedan arrival till Kina har jag nu 200 resdagar i tjänst och min Kina-karta fylls med flaggor (men de flest resor är återbesök till platser jag redan varit på). Senaste trippen var ialf i Weihai, längst ut på udden där ni ser den gröna flaggan...skulle nästan kunna simma till Nordkorea härifrån. Kort om den resan:
Fanstastik havsmat...blev bjuden på middag av vår distributör i Shandong-provinsen och vi åt oss mätta på havs-frukter. Man kunde riktigt känna hur färsk bläckfisken och fisken var, och hur musslurna precis måste kommit upp från havet....perfekt! Lyckligtvis slapp vi Baijiun...Shandong-provinsen är annars kända/ökända för att dricka Baijiu ur stora glas...har galen historia om just det som jag utelämnar från den här bloggen.
Kommentarer
Trackback