med landsvags-racerhoj i oknen...

 
          sista biten till templet var i sahara-sandvag, som man sjonk ner i aven nar man gick och ledde cykeln. Det var 30 grader varmt och sol och okant antal kilometer kvar, eller 6 "zhao"-kilometer som vi kan kalla det. I slutet matte jag det till 11 "vanliga" kilometer.
 
 
Erik var den som ville pausa, ta en kall ol & jordnotter, ata lunch, dricka vatten och cola mm. Det vill saga den smartaste och erfarnaste av oss, jag zhao och tie shan ar alla overlevare och optimister, vi kor pa och kor pa utan paus och hardar ut... :) tills alla ar skittrotta och otrevliga och splittrade langs vagen... men Erik ar pro-aktiv och ger de andra lite choklad, lite dricka, lite pauser mm och skapar en bra stamning under resans gang. 

 
framme vid templet! en skuggig och sval skogsstig motte oss, en trappa att bara cyklarna uppfor, och sedan ett tempel med en gammal gumma och ett medtitationsutrop pa repeat pa en bandspelare, doft av rokelser och berattelser om templets munk och munkens larare/"master", som bodde bodde dar och kom fran nordost. Just idag var de pa tjansteresa, nasta gang kanske vi far traffa dem. Sag foton och fick se deras lilla sovrum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0