Japan Kanazawa

 
Erik: Veckan som gick var jag i Japan for moten med tva kunder. Vi borjade hos maskin-byggaren Komastu i Kanazawa, en historisk stad i Japan med. Mycket for mig nar jag besoker Japan handlar om mat som ar helt enastaende. Ingredienserna ar sa farska man kan tanka sig och det lagger sin sjal i tillagningen. 
-
Har snabb lunch pa ett tempura och nudel restaurang. Snabbt gar det men omsorgsfullt tillagat. De som atit tempura hemma blir imponerad. Ratt tillagat ar det nagot speciellt. 
-
En promenad i gamla staden Kanazawa och ett stopp for sushi-middag och sake pa liten traditionell krog, sanna har finns det gott om 
-
-
Litet och pittoreskts men ustokt sushi
-
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0