Bästa sommarsemestern

Tillbaka i Kina efter 20 dagars perfekt och härlig semester. Det blev en bra mix av olika aktiviteter och komiberade resor med familjeträffar.
 
Bla hanns Stockholm Ultra med ett par hotellnätter med mamma & pappa med. Några nätter på Åland tillsamman även där med mamma och pappa, självklart sol och bad. Ett par dagar i fjällen med tältövernattning, stugövernattning och vandring tillsammans med Linas familj och släkt, en övernattning i Luleå med löptävling (Lina kom på 2a plats) och möte med våra nya lagkompisar i Morjärvs SK (jätteroligt!), en blixvisit förbi Linnea och familjen på Lidingö och så några lugna dagar i Alunda emellan alla utstick. Hade bara velat träffa Camilla med familj så hade det varit fulländat! 
 
Aldrig jäktigt eller hetsigt utan bara perfekt! Bästa semestern hittills och kramar till alla som rest kors och tvärs för att möta upp oss och stått ut med våra krav på tider och allt annat. Vi har i alla fall haft det jättebra tillsammans med er alla och hoppas att ni också hade det bra!  Här följer några bilder...
 
Låktatjåkka var basen för årets fjälltur. Hjortronen hade börjat mogna och under tältövernattningen plockade vi lite gylle bär till frukosten. Underbart är enda tillgägnliga ord... 
 
När vi vaknat efter en regnig natt tog vi en joggtur längs sjön (japp, det finns vackert isblå sjöar i fjällen) för att få upp kroppsvärmen innan första morgonkaffet. 
 
Regnovädret drog in lagom till vi skulle krypa ner i sovsäckarna. Regnade sedan hela natten och sprack upp till vi vaknade. Tältet höll tätt och sovsäckarna visade hålla kvalitet efter pris, bra! 
 
Vandring till bergstopp och blicka in över Norge. Här har bergen rundats av vackert av inlandsisen. Lägg märke  till att det ligger en "hytta" ute på udden i sjön (rakt vänsterut från linas ben). Det var ett norskt par som ägde hyttan och var där över helgen. Gissar att man i Sverige inte skulle få bygglov för en sån där, men norrmännen vet hur man tar tillvara på det vackra. Ska tilläggas att det var tvugna att vandra 4-5 timmar från närmaste väg föra att nå stugan, och där finns ingen el eller vatten inkopplad. Enklet men avkopplande gissar jag. 
 
Åland och det bästa klippbad jag badat från. Stora klippor, runda klippor, dramatiska kantiga och vassa klippor, alla sorts klippor fanna att välja bland. Kominera det med lättillgängligt från Alunda, Ekerölinjen på 2 timmar och bra hotell med mat av klass...Blir ev en favorit i repris!?
 
Lidingö Ultra och stolt 8e platsare i damernas 100Km. Eller ev är mamma stoltare än pristagaren själv? Vi hade en bra dag och fin middag på Källhagen efteråt. Toppenlopp och det blir repris nästa år, då gör jag ev också 100Km, skulle vara en härlig känsla ha gjort det någon gång. 
 
Till sist ett självporträtt i motsot. Nöjd efter en fin sommar och det var bara roligt att komma tillbaka till Kina och jobba! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0