10KM BEIJING TÄVLING

Årets första tävling med prestationskrav 10 Km Beijing, Xiamen ska ses som en semesterresa. Idealväder; blå himmel, lite vind, 16 grader, blir inte bättre löpväder. Vaknade kl 05:00, kaffe, frukost, musik och iväg. Hoppade av t-bana vid Yonganli och sprang uppvärmning sista 2K till himmelska fridens torg.
-
Trodde vi hade gott om tid, men allt i Kina är lite Mashang, på svenska "omedelbart ungefärligt", och starten gick 25 min före utsatt tid! Hann med nöd och näppe få iväg vårt bagage och ta oss till startplatsen med lite hjälp av snälla funktionärer. Blev riktigt bra till sist, stod längst fram i startled, ingen tid att bli nervös på eller känna efter om man toanödig osv, bara dra i sig energigelen och sprinta iväg. 
-
Lina och jag hade båda mål att sätta nytt personbästa, och då får man just sprinta. Det går fort men så gick det också jättebra. Lina sprintar in på 39.22, en minuts förbättring mot 2012 och har därmed för första gången brutit magiska 40 gränsen. Jag går i mål på 40.16, nästa två minuter bättre än 2012. Trötta, glada och nöjda...att springa fort med hög puls är såå kul! 
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0